Testimonials

Wilt u een review met ons delen? Neem dan even contact met ons op door middel van het contact formulier. We voegen uw review graag toe aan onderstaande lijst.

 

Na lang wikken en wegen toch de stap genomen. Enorm blij mee! Ik ben nu een paar weken bezig en zie erg duidelijk verschil. 
- Inge Verbazen, 45 jaar

Ik heb 6 maanden lang medicijnen tegen kalknagels geslikt helaas zonder resultaat. Eindelijk een oplossing die wel doet wat het beloofd!
- Amanda Klaassen, 64 jaar

Na een tijdje in gebruik te hebben zie ik het toch al rustig weg trekken dus ik ben zeker zeer tevreden over dit product!
- Daniël Koehorst, 36 jaar

Na alles - maar dan ook echt alles - te hebben geprobeerd uiteindelijk door iemand naar jullie getipt. Ik gebruik het elke dag netjes 7 minuten per nagel en na een maand kan ik met een gerust hart zeggen dat ik eindelijk iets heb gevonden wat werkt. Het werkt niet in één dag maar dit is het na alle medicijnen en kliniek bezoeken meer dan waard! En dat voor deze prijs.
- Mariëlle van der Plas, 27 jaar

I couldn’t be happier with the results. 
- John Scott, 41 jaar

Had ik dit maar maanden eerder ontdekt. Ik zal jullie aanraden bij mijn vrienden die hier ook last van hebben.
- Dirk Evers, 33 jaar

Na al die verhalen was ik zo blij toen ik het pakket eindelijk binnen had. Het apparaat ziet er precies uit zoals verwacht en dankzij de verschillende contact momenten waarbij ik erg goed geholpen was wist ik precies wat ik moest doen. We zijn nu een paar weken verder en de helft van mijn nagels zijn al helemaal schoon! 
- Nienke Ruijters, 22 jaar

De eerste behandeling zit erop. Bedankt voor de goede service, ik kan niet wachten op het resultaat. Het is nu nog te vroeg om daar iets over te zeggen maar over een maand zal ik weer contact met jullie opnemen om het resultaat te delen.
- Anja Grovers, 52 jaar

Samen met mijn vrouw de keuze gemaakt om voor de thuis laser te gaan. Dat scheelt aardig in de portemonnee! Behandelen is makkelijk en pijnloos, wij zijn tevreden.
- Hans van der Sar, 62 jaar